Delay under Windows 10?

For issues with communication ports, protocols, etc.
KenHorse
Posts: 40
Joined: Jan 27, 2012 0:08

Delay under Windows 10?

Postby KenHorse » Oct 24, 2018 23:49

Consider the following code (yea I know...)

Code: Select all

Print "Hello World"



Run under Win 10 (64 Home Edition, all the latest updates)

Running the compiled file from command line is very slow. It takes approx 500 ms for "Hello World" to appear and another 500 ms to be returned to the command prompt.

Under Linux (Debian 10), it is almost immediate.

So what am I overlooking?
jj2007
Posts: 879
Joined: Oct 23, 2016 15:28
Location: Roma, Italia
Contact:

Re: Delay under Windows 10?

Postby jj2007 » Oct 25, 2018 0:31

Which AV are you running?
KenHorse
Posts: 40
Joined: Jan 27, 2012 0:08

Re: Delay under Windows 10?

Postby KenHorse » Oct 25, 2018 0:39

AV?
paul doe
Posts: 802
Joined: Jul 25, 2017 17:22
Location: Argentina

Re: Delay under Windows 10?

Postby paul doe » Oct 25, 2018 0:50

KenHorse wrote:AV?

AntiVirus ;)
KenHorse
Posts: 40
Joined: Jan 27, 2012 0:08

Re: Delay under Windows 10?

Postby KenHorse » Oct 25, 2018 23:51

Ahhh.... F-secure

Try disabling it is where you're headed I presume
KenHorse
Posts: 40
Joined: Jan 27, 2012 0:08

Re: Delay under Windows 10?

Postby KenHorse » Oct 26, 2018 15:27

Well... that did it (I would have never considered that, thanks for the tip!)

I simply excluded my xampp directory from scanning by F-Secure and voila!

Return to “Hardware Interfaces / Communication”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest