The new website

For other topics related to the FreeBASIC project or its community.
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Aug 08, 2013 14:32

Always some short service disruptions of R2-dallas everyday!

Example seen at http://www.site5.com/support/current-status/r2-dallas/
Image
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Oct 07, 2013 18:06

Admin

Why the last post of Nakazoto (Oct 07, 2013 16:13, viewtopic.php?p=191549#p191549) has not updated the column "LAST POST" of the line "My first game: Pong" at page "Board index ‹ Programming ‹ Game Dev"?
This stayed on mine (Oct 06, 2013 16:55 )!

Image

Image
(in addition, only when I am logged in, the header of this post is tagged as "Unread post" icon)

So I discovered by chance that there was a return post.
counting_pine
Site Admin
Posts: 6237
Joined: Jul 05, 2005 17:32
Location: Manchester, Lancs

Re: The new website

Postby counting_pine » Oct 08, 2013 17:26

I don't know. I've tried resynchronising things and purging caches, and none of them seem to have fixed it.
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Oct 08, 2013 17:57

Today, Nakazoto has updated his post, and a revision message appears at the post bottom:
"Last edited by Nakazoto on Oct 08, 2013 0:05, edited 1 time in total."
as with a non final post!
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Oct 09, 2013 14:20

Nakazoto just sent a new post at the topic "My first game: Pong" (in Programming ‹ Game Dev), and now all is back to normal.
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Apr 16, 2014 13:27

I obtain an incoherence (already seen a similar problem again (viewtopic.php?p=191553#p191553)) between respectively the "Board index" page (Beginners:last post: dkl) and the "Board index ‹ Programming ‹ Beginner" page (Installing FB in Mint 13: last post: Sigord):

Beginners
New to FreeBASIC? Post your questions here.
4003 Topics
30592 Posts
Last post by dkl View the latest post
Apr 16, 2014 14:41

Installing FB in Mint 13
by Sigord » Apr 10, 2014 14:31
2 Replies
57 Views
Last post by Sigord View the latest post
Apr 16, 2014 15:00


Remark: To be quickly looked because the next post to "Beginners" will fix the problem!

Too late now after the rolliebollocks's post to beginners (the incoherence lasted 175 minutes).
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » May 18, 2014 13:30

We can not go to the last page (43) of 'Programming / Libraries / FBGUI library for windows 2'.
Last accessible post (bottom of page 42): viewtopic.php?p=197221#p197221
Then 7 posts are inaccessible (page 43).
TJF
Posts: 3604
Joined: Dec 06, 2009 22:27
Location: N47°, E15°
Contact:

Re: The new website

Postby TJF » May 18, 2014 17:01

VANYA
Posts: 1427
Joined: Oct 24, 2010 15:16
Location: Ярославль
Contact:

Re: The new website

Postby VANYA » May 22, 2014 7:26

Site who ever does?
Still do not have access to the forum thread FBGUI library for windows 2 (page 43): viewtopic.php?f=14&t=17058&start=630

.
fxm
Posts: 10046
Joined: Apr 22, 2009 12:46
Location: Paris suburbs, FRANCE

Re: The new website

Postby fxm » Jun 04, 2014 12:46

In recent days, the access times to freebasic.net are very very long, or even impossible for long periods.
Is this a general problem, or only due to my location (France)?
bcohio2001
Posts: 556
Joined: Mar 10, 2007 15:44
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: The new website

Postby bcohio2001 » Jun 04, 2014 13:38

General problem. Slow access in Ohio, USA.
D.J.Peters
Posts: 8203
Joined: May 28, 2005 3:28
Contact:

Re: The new website

Postby D.J.Peters » Jun 04, 2014 17:54

No access to FreeBasic.net last ~20 hours from Germany.

The responce from the DB after an forum submit are ~10 seconds and more.

Joshy
MrSwiss
Posts: 3657
Joined: Jun 02, 2013 9:27
Location: Switzerland

Re: The new website

Postby MrSwiss » Jun 04, 2014 20:50

The same here from Switzerland, it wendt slower and slower all the time,
regardless what real time monitoring says (all OK), but NO ACCESS to Forum.
Seems that the Server is breaking down completely.

Greets MrSwiss

[edit]Had a typoo, wanted to correct, took ca. 15Min. to get connection again!![/edit]
MichaelW
Posts: 3500
Joined: May 16, 2006 22:34
Location: USA

Re: The new website

Postby MichaelW » Jun 04, 2014 21:58

In addition to the problem accessing freebasic.net, over the last 5 days or so I have been logged out of the forum multiple times per day.
Lachie Dazdarian
Posts: 2338
Joined: May 31, 2005 9:59
Location: Croatia
Contact:

Re: The new website

Postby Lachie Dazdarian » Jun 04, 2014 22:49

I have similar problems with this server for years. I just got used to accept these downtimes as a regular occurrence...like bad weather. :P

Maybe Plasma knows more.

Return to “Community Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests